![کیک داکواز چیست طرز تهیه داکواز پسته, دسر فرانسوی خوشمزه, رسپی کیک داکواز](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daa9db8cdaa9-d8afd8a7daa9d988d8a7d8b2d89b-d8afd8b3d8b1-d981d8b1d8a7d986d8b3d988db8c-d8aed988d8b4_631a042c78262.jpeg)
![دستور پخت کیک داکواز کیک داکواز, طرز تهیه کیک داکواز, دستور پخت کیک داکواز](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daa9db8cdaa9-d8afd8a7daa9d988d8a7d8b2d89b-d8afd8b3d8b1-d981d8b1d8a7d986d8b3d988db8c-d8aed988d8b4_631a042c90d35.jpeg)
کیک اسفنجی داکوزی مواد لازم برای کیک اسفنجی داکوزی سفیده تخم مرغ 4 رقم یا 140 گرم شکر (در سفیده) 40 گرم پودر بادام 100 گرم پودر قند یا شکر (داخل 60 گرم بادام پودر شده) (برای خمیر) به میزان لازم خامه کارامل، کره، شکر، 40 گرم، 1 قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر خامه، 60 میلی لیتر کره، 80 گرم قهوه غلیظ یا لیکور نسکافه، 1 قاشق چایخوری MASNAIMG 2. طرز تهیه کیک اسفنجی داکواز ، یک وردنه به کلفتی 1/4 اینچ را در قیف شیرینی پزی قرار دهید. بادام ها را در تابه بریزید و با حرارت ملایم داغکردن دهید و بگذارید خنک شوند سپس با پودر قند خرد کنید تا کاملا پودر شوند.در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده ها را سوا کنید و هم بزنید تا کف کند و شکر را در 3 مرحله افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکل بگیرد و اگر کاسه را برگردانیم تکان نخورد.پودر بادام را به سفیده افزایش کنید و به آرامی و در یک سمت بدون افتادن ته مواد به تخم مرغ افزایش کنید. مواد را داخل قیف بریزید، کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را از مرکز به سمت بیرون روی کاغذ روغنی مارپیچ بزنید تا در نهایت دایره ای شود. به همین ترتیب سه یا چند دایره درست کنید. اندازه نهایی که می خواهید کیک شما داشته باشد بستگی به ذائقه شما دارد یا می توانید کف قالب دلخواهتان کاغذ روغنی بگذارید و کیک داکواز را به اشکال مختلف مثلا مستطیلی یا قلبی آماده کنید. پودر قند را روی خمیر الک کنید و به مدت 5 لحظه در فر گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا بپزد.
آموزش مرحله به مرحله تهیه کیک اسفنجی گل محمدی برای تهیه کرم کاراملی بین لایه های کیک اسفنجی، آب و شکر را در قابلمه ای گرم کرده و شکیبایی کنید تا شکر حل شود و آب آن تبخیر شود و مخلوط غلیظ شود. وقتی رنگ مخلوط به رنگ کاراملی در آمد خامه را افزایش کرده و هم می زنیم و اجازه می دهیم یکی دو بار بجوشد سپس حرارت را خاموش کرده و انتظار می رود کارامل خنک شود.کره ای که به دمای محیط رسیده است را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و پفکی شود سپس کرم کارامل و لیکور قهوه را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد سفت و نرم شوند.آموزش پخت کیک اسفنجی داکواز
خامه را بین لایه های کیک اسفنجی پخش کنید و مقداری کشمش یا تمشک بپاشید. لایه های کیک داکواز به خودی خود خوشمزه هستند و می توانید آنها را مشابه کلوچه تزیین کنید یا بین لایه ها خامه کارامل بریزید و هر چند لایه کیک دوست دارید روی هم بچینید. .
![آموزش قدم به قدم تهیه کیک داکواز دستور پخت کیک داکواز, آموزش پخت کیک داکواز, کیک و دسر](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daa9db8cdaa9-d8afd8a7daa9d988d8a7d8b2d89b-d8afd8b3d8b1-d981d8b1d8a7d986d8b3d988db8c-d8aed988d8b4_631a042cc6435.jpeg)
![آموزش پخت کیک داکواز آموزش قدم به قدم تهیه کیک داکواز, عکس کیک داکواز, کیک داکواز](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daa9db8cdaa9-d8afd8a7daa9d988d8a7d8b2d89b-d8afd8b3d8b1-d981d8b1d8a7d986d8b3d988db8c-d8aed988d8b4_631a042cddf19.jpeg)
مطلب پیشنهادی
![](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daa9db8cdaa9-d8a7d8b3d9bed8b1d8b3d988d89b-daa9db8cdaa9-d8b9d8b5d8b1d8a7d986d987-d8aed988d8b4d985_631a02e5c6161.jpeg)
عکس ها کیک اسپرسو طرز تهیه کیک اسپرسو آسان و خوشمزه کیک اسپرسو یک کیک عصرگاهی …