میوه گیلاس+ خواص

گیلاس,میوه گیلاس,خواص گیلاس

گیلاس یک میوه تابستانی میباشد.

شناخت میوه گیلاس + ویژگی های گیلاس.

گیلاس؛ میوه های تابستانی کوچک بینهایت خوش طعم، مفید، پرآب، گرد با دم بلند یا کوتاه و دارای گوشتی نرم، شیرین و پرآب به رنگ های مختلف از زرد تا قرمز پررنگ در کنار هم و در پایه گرد و سفت هستند.

نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده (Rosaceae) میباشد. درختان گیلاس بدون خار و دارای میوه های یک دانه هستند. گیلاس میوه‌ای کوچک، گرد و ملین میباشد که هنگام چیدن قرمز یا سیاه می‌شود و هسته دارد. در واقع سه نوع گیلاس در طبیعت وجود دارد: قرمز، سیاه و زرد.

گیلاس همیشه رسیده چیده می شود زیرا بعد از چیدن گیلاس رشد خوبی ندارد و تنها 1 تا 3 روز می توان آن را به خوبی نگهداری کرد.

موارد مصرف گیلاس: بهتر میباشد گیلاس را بعد از چیدن از درخت تازه مصرف کنید. آنها اغلب از گیلاس مربا یا ژله درست می کنند زیرا نمی توان آنها را تازه نگه داشت، اما گیلاس را می توان منجمد کرد. البته بهتر میباشد ابتدا دانه های آلبالو را سوا کنید.

فواید آلبالو: طبق آخرین و بهترین اطلاعات، مشخص شده میباشد که گیلاس منبع آنتی اکسیدان میباشد.گیلاس یک غذای رایج در عصر حجر بوده و باستان شناسان بقایای گیلاس را در غارها و پناهگاه های سنگ ای یافته اند.

انواع گیلاس.

ارزش غذایی گیلاس,خواص دارویی گیلاس,در مورد گیلاس

درختان گیلاس بدون خار و دارای میوه های یک دانه هستند.

گیلاس شیرین (Prunus avium) میوه‌ای یکساله میباشد که امروزه علاوه بر خوردن، می‌توان آن را به‌عنوان گیلاس خشک یا آب میوه نیز استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:  دانستنی ها درباره ریحان

گروه گیاه شناسی زیر درخت گیلاس حاوی: آلو، هلو، بادام و زردآلو میباشد و نه تنها از میوه درخت گیلاس، بلکه از گلبرگ و چوب آن نیز استفاده می شود. برای درک اهمیت این گیاه کافی میباشد بگوییم که از پایان اقبال های این میوه یعنی گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه آن در پزشکی و صنعت استفاده می شود.

ارزش غذایی گیلاس: هر 100 گرم گیلاس (حدود 14 گیلاس) حاوی مواد زیر میباشد:

انرژی 06.72 کیلو کالری نقطه ای 74.80 گرم کربوهیدرات 60.16 گرم پروتئین 1.21 گرم 78.1 میلی گرم پتاسیم 223.3 میلی گرم منیزیم 11.76 میلی گرم

و سایر مواد معدنی

خواص گیلاس:

گیلاس سیاه,هسته گیلاس,گیلاس خشک

آلبالو برای کلیه ها مفید میباشد.

• گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی میباشد و در عملکرد روند پیری را به تاخیر می اندازد.

کاهش خطر بیماری قلبی یکی از خواص سلامتی گیلاس میباشد.

• فلاونوئیدهای موجود در گیلاس از آزار های ناشی از رادیکال های آزاد پیشگیری می کند.

• درمان مناسب برای آرتریت، روماتیسم، واریس و آرتریت.

• گیلاس را می توان به عنوان ماسک استفاده کرد و چین و چروک های پوست را کاهش داد.

• آلبالو برای کلیه ها مفید میباشد و به دفع سموم از بدن کمک می کند.

• آلبالو سوخت بدن را افزایش می دهد و به هضم غذا کمک می کند.

• سیستم عصبانی را آرام می کند و با تولید هورمون های شادی در بدن حال ما را بهتر می کند.

• آلبالو کم چرب و فیبر بالایی دارد و برای تصفیه خون در دستگاه گوارش بینهایت مفید میباشد.

بیشتر بخوانید:  ترفندهایی برای از بین بردن مشکلات آشپزی

• آلبالو همچنین برای عملکرد منظم قلب، روده و معده بینهایت مفید میباشد.

• یکی از فواید میوه گیلاس تقویت قوای ذهنی میباشد.

• افرادی که گوشت زیاد می خورند و خون اسیدی دارند می توانند از گیلاس استفاده کنند زیرا فشار خون را بالا می برد.

• آلبالو برای کاهش وزن مفید میباشد.

میوه گیلاس ویتامین C زیادی دارد.

• گیلاس چربی اشباع شده بینهایت کمی دارد و کلسترول ندارد.

• گواتر مزمن تا حد زیادی با خوردن گیلاس کنترل می شود.

• آلبالو برای سنگ کلیه مضر میباشد و مصرف آن برای مبتلایان به دیابت و آرتروز توصیه می شود زیرا میوه نشاسته ای کوچکی میباشد و قند آن برای بدن مضر نیست دیابت (البته این نکته نیز تاکید می شود که در صورت مصرف در مقدار توصیه شده توسط متخصص تغذیه).

• گیلاس چربی اشباع شده بینهایت کمی دارد. بدون کلسترول (مشابه سایر گیاهان)، بدون سدیم، سرشار از فیبر، سرشار از ویتامین C.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …