آیا می دانید مرغ بهتر است یا بوقلمون؟

متخصصان تغذیه می گویند که خوردن یک وعده گوشت مساوی با 65 تا 100 گرم گوشت پخته ضروری است. ما ایرانی ها به خوردن گوشت مرغ و گوسفند و گاو خلق داریم اما این روزها می بینیم که گوشت بوقلمون هم در بازار پروتئین توجه مردم را به خود جلب کرده و داخل منو شده است.سبد غذایی انواع غذاها. .

در فرهنگ های خارجی، بوقلمون غذای خاصی است که در مناسبت های خاص مشابه کریسمس، شکرگزاری و غیره سرو می شود. عرضه می شود اما در ایران مردم از این غذا پشتیبانی می کنند چون از گوشت قرمز سالم تر است. با این حال، مشابه هر غذای دیگری، خوردن بوقلمون مزایا و معایبی دارد که باید از آنها آگاه باشید. .

آشنایی با خواص بوقلمون,خاصیت های بوقلمون

گوشت بوقلمون سبب کاهش پریشانی و ایجاد احساس آسودگی می شود.

آشتی با بوقلمون

گوشت بوقلمون به دلیل آمینو اسیدهای موجود در آن سبب افزایش ترشح سروتونین در مغز می شود. این هورمون برای کاهش پریشانی و ایجاد احساس آسودگی در بدن مفید است. بنابراین، اگر می خواهید آسودگی بیشتری داشته باشید، بوقلمون را به رژیم غذایی خود افزایش کنید.البته برای بهره مندی از این خاصیت بوقلمون، آن را سرخ شده نخوریدبهترین راه استفاده از آن خیس کردن یا استفاده از آن است. .

درباره بوقلمون بیشتر بدانید.

بوقلمون قرقاول و بزرگترین و سنگین ترین پرنده است. گوشت بوقلمون از گوشت سفید و قرمز تشکیل شده است. 65 درصد گوشت بوقلمون در ناحیه سینه سفید و 35 درصد در ناحیه ران تیره است. گوشت هر کدام از این اقبال ها از نظر طعم گوناگون است. گوشت سینه و بالش سفید و لذیذ است و مزه گوشت گوساله دارد. گوشت قرمز آن که در ران وجود دارد زیاد لطیف است و طعمی شبیه گوشت پرندگان شکار یا شکار دارد. میزان گوشت و سینه نسبت به سایر گوشت ها بیشتر است و ضایعات کمتری دارد. .

چربی کم

بوقلمون بدون پوست چربی کمتری دارد. به طور کلی، گوشت سفید چربی و کالری کمتری نسبت به گوشت قرمز دارد. .

پیشگیری از سرطان.

مواد معدنی ضروری در گوشت بوقلمون یافت می شود. این مواد از بروز سرطان پیشگیری می کنند. سلنیوم یکی از نمک های بوقلمون است که در سلامت عملکرد تیروئید و تقویت سیستم ایمنی بدن تاثیر دارد.علاوه بر این سلنیوم در تقویت سیستم ایمنی موثر بوده و سبب از بین رفتن رادیکال های آزاد در بدن می شود.در عاقبت، بدن یک سد محافظ خوب دریافت می کند.

بیشتر بخوانید:  انواع میوه اژدها فواید و نحوه خوردن آن

ژامبون بوقلمون به جای سوسیس.

ژامبون بوقلمون نیز در مغازه های پروتئینی موجود است. اختلاف این مرغ با سوسیس این است که با این محصولات فرآوری شده یکی نیست، اما با گوشت های مختلف و چربی های مضر مخلوط نمی شود. در صورتی که تولید کننده استانداردهای لازم را برای تولید این محصول رعایت کند، می تواند جانشین سوسیس و کالباس باشد. .

اما توصیه متخصصان تغذیه این است که مصرف مواد غذایی تازه در اولویت این گونه محصولات است. در هر صورت این جوجه ها دودی هستند و مصارف مختلفی دارند که می توانید در غذاهای مختلف مشابه سالاد، پیتزا، ساندویچ و … از آنها استفاده کنید. سوسیس و کالباس را با تمرکزفکر و به ندرت جانشین کنید. .

برای بیماران فشار خون بالا مناسب نیست.

نمک موجود در بوقلمون زیاد زیاد است، بنابراین مصرف منظم آن برای بیماران گرفتار به فشار خون بالا یا زنان باردار توصیه نمی شود.علاوه بر این، بوقلمون به دلیل داشتن آمینو اسیدهای پورین برای بیماران نقرس خوب نیست و اگر این بیماران بوقلمون را دوست دارند، باید این گوشت را در حد تعادل مصرف کنند..

چند نکته برای پخت و پز با گوشت بوقلمون.

دستور پخت خوشمزه با بوقلمون.

استفاده از بوقلمون شیوه ها و روش هایی دارد که باید بدانید.

به آرامی بپزید.

پختن گوشت بوقلمون بیشتر از مرغ طول می کشد، بنابراین اگر روزگار پختن ندارید، مرغ یا ماهی را به جای آن انتخاب کنید. اگر زودپز دارید مشکلی ندارد و می توانید یک شام بوقلمون سریع تهیه کنید. .

ران بوقلمون خوشمزه تره.

ران بوقلمون از سینه خوشمزه تر است. همچنین بدانید که ران ها چربی بیشتری دارند و اگر نگران افزایش وزن و دریافت کالری هستید، انتخاب سینه به نفع شماست. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه خرما

جانشین خوبی برای گوشت چرخ کرده است.

گوشت بوقلمون را می توانید در چرخ گوشت گذاشته و به جای گوشت چرخ کرده از آن استفاده کنید. .

مناسب برای تهیه ژیگو.

اگر علاقه مند به پخت یک غذای خارجی مشابه ژیگو هستید، بهتر است بدانید که بوقلمون می تواند جانشین گوشت قرمز در این غذا باشد. کافی است یک حبه سیر داخل گوشت بریزید سپس در کره حرارت دادن دهید و به مدت یک ساعت در زودپز قرار دهید.در این صورت یک غذای خوشمزه دارید که انتخاب خوبی برای مهمانان شماست.

مرغ بهتر است یا بوقلمون؟

به طور کلی بین مرغ و بوقلمون از نظر تغذیه اختلاف معنی داری وجود ندارد. از این نظر نمی توان گفت بهتر است بوقلمون بخورید. یکی از دلیل‌ها گرایش مردم به گوشت بوقلمون اختلاف در محصولات آن است چرا که مرغ ها به صورت صنعتی پرورش داده می شوند و افزایش و تولید می شوند این جوجه ها بدن مصرف کننده هستند و بر خود تاثیر می گذارند. سلامتی. .

خواص بوقلمون,درباره بوقلمون

توصیه می کنیم بوقلمون بخارپز یا کبابی بخورید.

همچنین در برخی از مرغداری ها برای پیشگیری از بیماری های خاص آنتی بیوتیک به مرغ ها داده می شود و بقیه این مواد در گوشت مرغ باقی می ماند و به بدن مصرف کننده می رسد. بنابراین، مردم متمایل‌شدن به خوردن غذاهای ارگانیک، مرغ و تخم مرغ در منزل دارند.غذای ارگانیک در محیط طبیعی پرورش داده می شود و غذای غیر ارگانیک فرآوری می شود، بنابراین تنها اختلاف این دو گوشت به طبیعی بودن گوشت گاو مربوط می شود که سلامت مصرف کننده را به خطر نمی اندازد.البته این مقایسه در صورتی درست است که گوشت بوقلمون در شرایط طبیعی پرورش داده شود نه یک محصول صنعتی مشابه گوشت مرغ، زیرا در این صورت شرایط مشابه مرغداری صنعتی است و در پرورش بوقلمون نیز می توان یافت. .

آیا بوقلمون ها خیلی چرب نیستند؟

برخی افراد اندیشه می کنند که گوشت بوقلمون چربی کمتری نسبت به مرغ دارد. این مشکل در برخی موارد تایید می شود. به عنوان مانند گاهی اوقات در کشاورزی صنعتی برای افزایش وزن جوجه ها، مرغ را به خوراک مرغ افزایش می کنند که سبب افزایش چربی در بدن حیوان می شود، اما حیواناتی که در شرایط رشد می کنند – مواد طبیعی چربی کمتری در آنها وجود دارد. از چربی کار و خوردن غذای طبیعی بدن وجود دارد و این چربی به بدن مشتری منتقل نمی شود. در این زمینه می توان تأیید کرد که چربی بوقلمون ارگانیک کمتر از مرغ صنعتی است در حالی که گوشت بوقلمون نسبت به دنده و جگر چربی کمتری دارد و در این مفهوم منبع سالم پروتئین محسوب می شود. .

بیشتر بخوانید:  خواص و مضرات دانه کاج

علاوه بر این، اقبال های مختلف بدن بوقلمون از نظر میزان چربی اختلاف قابل توجهی ندارند و نمی توان گفت چربی سینه کمتر از چربی ران است.البته اگر مرغ از خوردن غذای نامناسب چربی داشته باشد و این چربی از بدن مرغ سوا نشود و در این شرایط پخته نشود سبب افزایش چربی بدن می شود. با این حال، به افرادی که از رژیم غذایی پیروی می کنند، خوردن سینه مرغ توصیه می شود زیرا کالری کمتری دارد. .

بهترین روش پخت بوقلمون چیست؟

اگر می خواهید با بوقلمون غذای سالم بپزید، توصیه می شود بوقلمون را به صورت بخارپز یا کبابی میل کنید. این دستور غذا بهتر از سرخ کردن است. .

چند بار در هفته باید بوقلمون بخورید؟

همه افراد سالم تشویق می شوند که انواع منابع پروتئینی و انواع گوشت ها را در رژیم غذایی روزانه خود داشته باشند. صرف نظر از طعم، گوشت مرغ و بوقلمون تفاوتی ندارد. به طور کلی به خانم ها توصیه می کنیم در برنامه روزانه خود گوشت داشته باشند و به آقایان سه تا چهار بار در هفته گوشت بخورند.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …