خواص اسفناج

خوردن اسفناج در افزایش شیر مادران شیرده موثر است.

اسفناج را باید انواع سبزیجات نامید. خواص اسفناج برای اندام های داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان انواع بیماری ها بخشی از دنیای خواص اسفناج است.

خواص اسفناج برای بدن برای پیشگیری و درمان بیماری ها.

اسفناج، این سبزی برگی تیره رنگ از نظر ویتامین ها و مواد معدنی بینهایت غنی است و برای درمان بیماری های مختلف و سلامت پوست و سایر اقبال های بدن بینهایت توصیه می شود.

موارد زیر در هر 100 گرم اسفناج خام موجود است.

انرژی 20 کالری.

90 گرم آب.

3 گرم پروتئین.

0.3 گرم چربی.

3.5 گرم میوه.

کلسیم 90 میلی گرم

فسفر 50 میلی گرم.

آهن 2.3 میلی گرم.

سدیم 70 میلی گرم

پتاسیم 470 میلی گرم.

ویتامین A 6000 واحد.

اسفناج,خواص اسفناج

برگ های اسفناج سرشار از ویتامین های A، B3، C، آهن و پتاسیم است.

خواص اسفناج بینهایت گسترده و بی شمار است اما برخی از این خواص موقتی و مفید هستند.

اسفناج به دلیل محتوای بالای ویتامین B3، یک درمان مهم برای بیماری پلاگر است.بیماری پلاگر نوعی بیماری است که در تاثیر کمبود ویتامین B3 در بدن ایجاد می‌شود و علائم آن بی‌حالی، تشنج، اختلالات دستگاه گوارش و ایجاد لکه‌هایی روی پوست بدن است.

برگ های اسفناج از نظر طب قدیم ایران سردی ملایمی دارند و برخی آن را متعادل می دانند، یعنی نه سرد و نه گرم.

برگ های اسفناج سرشار از ویتامین های A، B3، C، آهن و پتاسیم است.

بدن را قلیایی می کند.

خنک کننده و در کاهش تب مفید است.

التهاب روده کوچک را رفع می کند و برای التهاب ریه مفید است.

ملین است و یبوست را رفع می کند.

اسفناج برای کاهش وزن و کاهش وزن مفید است.

اسفناج به دلیل وجود ماده ای به نام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می کند. این ماده سبب تحریک معده و افزایش ترشح آن می شود.

بیشتر بخوانید:  مضرات نوشابه چیست؟

افزایش ذخایر آهن با خوردن اسفناج ایده خوبی است، به خصوص که در مقایسه با گوشت قرمز منبع آهن محبوبی است.

خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از دیرباز برای رفع ورم و گلودرد توصیه شده است.

برای درمان سرفه خشک برگ اسفناج را با له انجیر و روغن بادام بجوشانید و بخورید.

سوپ اسفناج با گشنیز برای سردردهای ناشی از آلرژی و ناراحتی های گوارشی مفید است و اگر سوپ اسفناج را با آبلیمو، سماق یا آبغوره میل کنید از شر سردرد ناشی از بیماری کیسه صفرا خلاص می شوید.

اسفناج به دلیل داشتن اگزالات برای بیماران گرفتار به ورم مفاصل، سنگ کلیه و مثانه مناسب نیست و کسانی که مزاج سرد دارند باید اسفناج را با ادویه های گرم مشابه زنجبیل و هل بخورند.

خوردن اسفناج به ویژه در افرادی که الکل مصرف می کنند و سیگار می کشند از سرطان پیشگیری می کند.

اسفناج در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم موثر است.

اسفناج سبب کاهش کلسترول خون و پاکسازی روده بزرگ می شود.

ترشحات پانکراس را افزایش می دهد.

اسفناج گیاهی مفید برای تقویت اعصاب و درمان روماتیسم و ​​نقرس است.

موثر در افزایش عرضه شیر در مادران شیرده.

در گذشته نوعی شربت از اسفناج تهیه می شد که برای درمان خون و کم خونی استفاده می شد.

خوردن اسفناج می تواند نقش داشتن مهمی در کاهش وزن داشته باشد.

اسفناج نیز بینهایت کم انرژی است. بنابراین هر 100 گرم حاوی 10 کیلو کالری انرژی است. میزان فیبر خوراکی 8.5 گرم در هر 100 گرم است که حاوی فیبر محلول و نامحلول می باشد بنابراین برای افرادی که قند و چربی بالایی دارند مناسب است.

دانه اسفناج ملین و خنک کننده است و برای ورم کبد و یرقان مفید است.

اسفناج سرشار از منیزیم است که می تواند به طور موثر فشار خون بالا را کاهش دهد و از بدن در مساوی بیماری های قلبی محافظت کند.

بیشتر بخوانید:  بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

اسفناج آهن را به بدن می رساند که کالری بینهایت کمی دارد و چربی ندارد. آهن یکی از اجزای هموگلوبین خون است که اکسیژن را از ریه ها به پایان سلول های بدن می رساند و همچنین بخش مهمی از سیستم آنزیم های تولید انرژی و متابولیسم است.

اسفناج برای خانم های پریود که مستعد کمبود آهن هستند بینهایت مفید است و میزان گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.

از آنجایی که اسفناج حاوی کلروفیل است، ماهیچه های روده را تحریک می کند و دفع مدفوع را تسهیل می کند.

اگر فردی از احتباس ادراری رنج می برد، می تواند با مخلوط کردن نصف فنجان آب اسفناج این ناراحتی را درمان کند. به مقدار مساوی روغن بادام یا روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و به او بدهید.

نکاتی برای خوردن اسفناج:

اسفناج به دلیل داشتن اگزالات برای بیماران گرفتار به ورم مفاصل، سنگ کلیه و مثانه مناسب نیست و کسانی که سرماخوردگی دارند اسفناج را با ادویه های گرم مشابه زنجبیل و هل میل کنند.

خواص اسفناج خام و پخته.

اسفناج را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. برای پیشگیری از پختن بیش از حد، سبک چینی بخارپز یا سرخ شده را امتحان کنید. روش پخت سبب حفظ رنگ و طعم سبزی مزبور می شود و کمبود ویتامین های محلول در آب را به دست‌کم می رساند. اگرچه برخی از این مواد مغذی در حین پخت از بین می روند، اما در واقع خوردن 21 فنجان سبزیجات پخته ارزش غذایی بیشتری نسبت به خوردن یک فنجان سبزی خام دارد، زیرا حاوی دو فنجان سبزی برگ دار است. علاوه بر این، گرما سبب می شود پروتئین موجود در اسفناج آسوده تر تجزیه شود. اگر اسفناج خام را با تکه های پرتقال یا گریپ فروت به دلیل ویتامین C اضافی مصرف کنید، ارزش غذایی آن افزایش می یابد.

مصرف اسفناج خام و پخته, خواص آب اسفناج

آب اسفناج به کاهش درد مفاصل کمک می کند و یکی از بهترین درمان ها برای یبوست است.

بیشتر بخوانید:  دوستی با فواید دوغ

خواص آب اسفناج.

آب اسفناج به کاهش درد مفاصل کمک می کند و یکی از بهترین درمان ها برای یبوست است.

آب اسفناج سرشار از فیبر است. برای کاهش مشکلات مزمن یبوست عالی است. با مشکلات گوارشی مبارزه می کند. آب اسفناج طبیعی برای خراش معده و کولیت بینهایت مفید است.به ایجاد یک سیستم ایمنی سالم کمک می کند

آب میوه حاوی ویتامین K است. حاوی کلسیم است. به کاهش آرتروز و درد مفاصل کمک می کند. آب حاوی دانه ها نیز به کاهش درد ناشی از پوکی استخوان کمک می کند. مصرف منظم آب اسفناج از درد مفاصل پیشگیری می کند.

برای سلامت و زیبایی پوست بینهایت مفید است.

آب اسفناج چشم را تقویت می کند و سرشار از ویتامین A است و برای کاهش مشکل شب کوری مفید است. سرشار از کاروتنوئید است. از آب مروارید پیشگیری می کند. مصرف روزانه آب اسفناج می تواند بینایی را تندرستی بخشد. در درمان فشار چشم موثر است.

آب اسفناج سرشار از آهن است. به کم خونی کمک می کند. . آب اسفناج مخلوط با آب میوه می تواند به رفع مشکل کم خونی در زنان کمک کند.

مصرف آب اسفناج به کاهش فشار خون کمک می کند.

آب اسفناج سرشار از منگنز است. به کاهش فشار خون کمک می کند. مصرف آب اسفناج یک یا دو بار در هفته می تواند فشار خون بدن را در حالت رایج نگه دارد.

مصرف آب اسفناج از خونریزی پیشگیری می کند، آب اسفناج طبیعی سرشار از ویتامین C است. مصرف منظم آب می تواند به مشکل خونریزی دندان کمک کند.بدن سرشار از ویتامین C است که می تواند در مساوی سرماخوردگی و آنفولانزا مقاومت کند.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …