خواص و مضرات نشاسته

یکی از فواید نشاسته ذرت کاهش چربی پوست است.

خواص مختلف نشاسته

نشاسته پودری سفید رنگ و بی بو است که در دانه ها و ساقه گیاهان و غلات یافت می شود. در ابتدا گندم منبع اصلی نشاسته بود. اما با گذشت دوران ذرت و سیب زمینی به منبع اصلی نشاسته تبدیل شدند. در ادامه با جزییات گل یا گندم آشنا خواهید شد.

نشاسته چیست؟

نشاسته پودری سفید رنگ و بی بو است که در ساقه، دانه و دانه گیاهان یافت می شود. نشاسته به کشک گندم معروف است. گلها شبیه گندم هستند.

دوستی با جزییات گندم

خواص نشاسته سرد و خشک یا سرد و مرطوب است.

ارزش غذایی و محتوای کالری نشاسته 381 کالری در 100 گرم است. نشاسته حاوی فیبر، آهن، ویتامین B و کلسیم است. نشاسته کالری بینهایت کمی دارد که علاوه بر پخت و پز در صنعت و تولید نیز استفاده می شود.

• درمان مشکلات پوستی یکی از ویژگی های گل:

می توانید از نشاسته برای تندرستی خورشید سوختگی، تحریکات پوستی، بثورات و سایر بیماری های پوستی استفاده کنید.برای این کار باید 3 قاشق غذاخوری نشاسته را با آب سرد به اندازه کافی مخلوط کنید تا به اندازه بادام زمینی غلیظ شود. سپس آن را روی پوست بمالید و روی آن را با کتان یا گاز بپوشانید و بگذارید خشک شود.

• پودر به عنوان یک نوع طبیعی پودر بچه:.

پودر نشاسته با خاصیت تسکین دهنده و مخالف التهابی در طب سنتی برای تندرستی تورم، سوختگی و تعریق (ناشی از پوشک زیاد) در نوزادان استفاده شده است.

بیشتر بخوانید:  نحوه ی کار با خمیر فوندانت

• نشاسته مناسب برای پوست های چرب.

نشاسته چربی پوست را کنترل می کند. برای این کار باید نشاسته را با آب پرتقال تازه مخلوط کنید تا چسبناک شود سپس آن را به جایگاه مورد نظر بمالید. این ترکیب چربی اضافی پوست را از بین می برد و آکنه و جوش را درمان می کند. همچنین پوست شما را روشن و درخشان می کند. .

• یکی از خواص نشاسته تنظیم قند خون است:

نشاسته منبع کربوهیدرات است که می تواند بر قند خون اثر بگذارد و آلرژی به انسولین را کاهش دهد.

مضرات نشاسته,خواص نشاسته گل,خواص نشاسته در طب سنتی پیشگیری از سرطان خاصیت نشاسته است.

• پیشگیری از سرطان با خوردن نشاسته:.

تحقیقات اخیر نشان داده است که خوردن نشاسته هایی مشابه خاویار و شیر می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.مصرف نشاسته می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط با مصرف گوشت قرمز را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

• نشاسته عفونت دندان را درمان کرده و درد دندان را تسکین می دهد.

نشاسته سبب کاهش درد دندان می شود. برای استفاده از آن باید این کار را انجام دهند. «نشاسته» را با آب سرد مخلوط کنید و وقتی سفت شد به آتش افزایش کنید. بگذارید خنک شود. برای تسکین درد آن را روی دندان های خود بمالید.

• نشاسته می تواند سبب ناراحتی معده شود.

غذاهایی که حاوی نشاسته مقاوم هستند، مشابه لوبیا، قابل هضم نیستند و سبب ناراحتی معده می شوند.

خوردن بیش از حد کربوهیدرات های نامحلول مشابه نشاسته مقاوم می تواند سبب ناراحتی معده، گاز و اسهال شود.

بیشتر بخوانید:  ادویه های ماکارونی شامل چه چیزهایی است؟

• گلودرد، سرفه و گرفتگی صدا را التیام می بخشد.

یکی از راه های درمان سرفه و گلودرد استفاده از نشاسته است. برای این کار نشاسته ذرت را با کمی آب ولرم مخلوط کنید. وقتی نشاسته حل شد، آب گرم بریزید، مخلوط کنید و بنوشید. اگر ابتدا آن را در آب داغ قرار دهید، نشاسته حل نمی شود.اگر سطح آب شما بالاستبعد از استفاده از آب گرم، هنوز گرم نیست و گلوی شما را آرام نمی کند.

فواید نشاسته,خاصیت نشاسته,نشاسته چیست یکی از انواع گندم گندم است.

• درمان چشم درد:.

برای رفع قرمزی و درد و همچنین آبریزش چشم. پودر را با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید، سپس آن را به مدت 20 لحظه روی چشمان خود بمالید.

از خواص نشاسته در طب سنتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• مخلوط نشاسته جوشانده با طالبی یا روغن بادام در درمان آمفیزم، خشونت، سرفه گرم، درد سینه، خونریزی در دوران بواسیر، قاعدگی و اسهال خونی، دفع مدفوع مفید است.

• نشاسته همچنین اثرات مهمی بر سلامت روده، کاهش قند خون، افزایش آلرژی به انسولین، چربی خون و وزن بدن دارد.

• نشاسته کم مواد مغذی است، مصرف آن سبب کاهش اشتها و هضم غذا می شود.

کاربردهای نشاسته در صنعت:

نشاسته علاوه بر دارو و غذا در صنعت نیز استفاده می شود.

استفاده از نشاسته در صنعت حاوی مواد زیر است:

در تولید نساجی

در حفاری

در پزشکی

در کاغذ سازی

و….

کمبود نشاسته:

* برخی افراد به نشاسته آلرژی دارند و باید در خوردن آن احتیاط کنند

بیشتر بخوانید:  جایگزین شیر در کیک چه چیزهایی میتواند باشد

* خوردن زیاد گندم سبب چاق شدن افراد می شود.

* مراقب باشید به کودکان زیر 1 سال نشاسته ندهید.

* استفاده از هیدرواتیل نشاسته (به نام نشاسته ای) در دوران حاملگی به خصوص در ماه اول اکیدا ممنوع است، زیرا سبب ناهنجاری های اعصاب و نخاع جنین می شود که سبب باروری می شود.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …