دوستی با خواص میوه های قرمز

میوه های قرمز حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی، آنتی اکسیدان های مختلف، ویتامین A، پکتین، ویتامین C، پتاسیم، ویتامین های گروه B، منیزیم و منگنز هستند.

آشنایی با خواص میوه های قرمز,درباره خواص میوه های قرمز

خوردن کرن بری می تواند از آزار سلولی پیشگیری کند.

یکی از توصیه های مهم تغذیه ای که متخصصان تغذیه اغلب توصیه می کنند، استفاده از میوه ها و سبزیجات تازه با رنگ های تیره تر میباشد. هر چه میوه ها و سبزیجات تیره تر باشند، آنتی اکسیدان بیشتری دارند. در بین انواع میوه های رنگی، میوه های قرمز طعم مطبوع و خواص بی نظیری برای بدن دارند و می توانند برای ما یک غذای ضروری به حساب آیند.

میوه های قرمز حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی، آنتی اکسیدان های مختلف، ویتامین A، پکتین، ویتامین C، پتاسیم، ویتامین های گروه B، منیزیم و منگنز هستند. با این مقدمه و در ادامه این مقاله به بررسی مهم ترین ویژگی های میوه قرمز می پردازیم.

سیب قرمز و نکات 5.

1. سیب قرمز منبع خوبی از مواد شیمیایی گیاهی، ویتامین C، فیبر، ویتامین های گروه B و پتاسیم میباشد.

2.3 نفع اصلی خوردن سیب قرمز وجود دارد. حفظ سلامت رگ های خونی، افزایش سطح آهن و محافظت از سلول های بدن در مساوی انواع آزار ها.

3. سیب قرمز به دلیل مقدار فیبر، 3 مزیت عالی دیگر دارد. از یبوست پیشگیری می کند، به کاهش وزن کمک می کند و خطر بیماری های گوارشی را کاهش می دهد.

4. سیب قرمز را نمی توان با مسواک زدن جانشین کرد، اما جویدن این میوه سبب تحریک ترشح بزاق در دهان می شود و با کاهش سطح باکتری در دهان، خطر پوسیدگی دندان را کاهش می دهد.

5. سیب قرمز حاوی آنتی اکسیدان مهمی به نام کوئرستین میباشد که می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند (به ویژه در مواقع استرس شدید). علاوه بر این، خطر ابتلا به آب مروارید را 10-15٪ کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید:  میوه لیچی و خواص آن

کرن بری و نکات 5.

1. زغال اخته منبع خوبی از ویتامین C، فیبر، منگنز و ویتامین K میباشد، اول از همه، این میوه به عنوان منبع آنتی اکسیدان های زورمند شناخته می شود که از سلول های بدن در مساوی رادیکال های آزاد محافظت می کند.

2. زغال اخته بهترین میوه برای مبارزه با عفونت و عفونت مثانه میباشد. ماده خاصی که در زغال اخته وجود دارد به نام «فنیل پراکسید» بازي کردن نقش مهمی در این زمینه دارد.

3.کرن بری حاوی اسید الاژیک میباشد که می تواند با سرطان مبارزه کندخوردن این میوه می تواند کلسترول خون را کاهش دهد.

4. خوردن کرن بری می تواند از آزار سلولی پیشگیری کرده و سلامت سلول های بدن را در سطح مطلوب حفظ کند. نوعی آنتی اکسیدان زورمند به نام پروآنتوسیانیدین این کار مهم را انجام می دهد. این آنتی اکسیدان همچنین از تشکیل پلاک های مضر روی دندان ها پیشگیری می کند.

5. پس از چند ماه، مصرف منظم آب هندوانه می تواند هلیکوباکتر پیلوری را که سبب سرطان معده و خراش معده می شود، از بین ببرد.

انار و نکات 4.

1. انار منبع خوبی از فیبر، فولات، ویتامین C و ویتامین K میباشد. این میوه مهم آنتی اکسیدان های زورمند برای بدن فراهم می کند که از کلسترول در رگ های خونی پیشگیری می کند.

2. مهمترین ترکیب موجود در انار پونیکالاژین میباشد که فواید مختلفی برای قلب و عروق دارد. خوردن انار علاوه بر کاهش کلسترول خون سبب کاهش فشار خون و تسریع روند تصلب شرایین می شود.

3. تحقیقات علمی نشان داده میباشد که خوردن انار سبب کاهش تجمع پلاکت ها و کاهش طبیعی فشار خون می شود.این 2 عملکرد مهم در کنار هم از بیماری قلبی و سکته پیشگیری می کنند

بیشتر بخوانید:  خواص انواع توت و تمشک

4. خوردن انار از سرطان سینه، روده بزرگ، پروستات و خون پیشگیری می کند. علاوه بر این از تغییرات عروق خونی که در رشد تومورها موثر میباشد پیشگیری می کند.

شاه توت و نکات 6.

1. شاه توت پادشاه غذاهای آنتی اکسیدان میباشد. خوردن این میوه از سلول های بدن در مساوی رادیکال های آزاد محافظت می کند. مهمترین آنتی اکسیدان آن فلاونوئید نام دارد.

2. مصرف شاه توت شکنندگی DNA را کاهش می دهد و می تواند انسان را از روند پیری و سرطان محافظت کند. .

3. مصرف منظم شاه توت می تواند فشار خون را کاهش دهد. علاوه بر این، می تواند از کلسترول خون در مساوی آزار اکسیداتیو محافظت کند و در عملکرد از بیماری قلبی پیشگیری کند.

4. شاه توت بر دیابت تاثیر دارد و علاوه بر کاهش سطح قند خون، آلرژی به انسولین را نیز سلامت می بخشد.

5. استفاده از این میوه خوشمزه مشابه زغال اخته می تواند با عفونت های ادراری مبارزه کند و حتی بازي کردن نقش پیشگیرانه ای در این زمینه داشته باشد.

6.یکی دیگر از ویژگی های بلک بری کاهش آزار عضلانی پس از پرکاری های ورزشی شدید میباشد.

انگور قرمز و نکات 5.

1. انگور قرمز یکی از بهترین انتخاب ها برای افرادی میباشد که می خواهند کالری یا مصرف چربی را کاهش دهند. این میوه منبع خوبی از ویتامین K، مس و بسیاری از ویتامین های گروه B میباشد.

2. خوردن انگور قرمز به دلیل ویتامین K موجود در آن می تواند در صورت نیاز به کاهش خون کمک کند. علاوه بر این، چون به جذب کلسیم کمک می کند، بازي کردن نقش مهمی در پیشگیری از پوکی استخوان دارد.

بیشتر بخوانید:  میوه پشن فروتو خواص آن

3. انگور قرمز از بدن در مساوی برخی بیماری ها به ویژه دیابت نوع 2، سرطان و بیماری های قلبی محافظت می کند. این عملکرد مهم ماده ای به نام رسوراترول را بر عهده دارد.

4. رسوراترول موجود در پوست و ریشه انگور دارای خواص خلاف التهابی، آنتی اکسیدانی و خلاف استروژنی میباشد. این ماده مهم می تواند آنزیم هایی را در کبد پرکار کند که مواد شیمیایی ناخواسته را از بدن دفع می کنند.

5. خوردن انگور قرمز آنتی اکسیدان های مهم و قدرتمندی را برای بدن فراهم می کند که از بدن در مساوی رادیکال های آزاد محافظت می کند. علاوه بر این، انگور قرمز می تواند از آزار اکسیداتیو پیشگیری کند.

9 ویژگی کلی میوه های قرمز

1) خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد.

2) از بدن در مساوی سرطان ریه و دهانه رحم محافظت می کند.

3) کاهش سرعت رشد تومور.

4) از بدن در مساوی خطرات رادیکال های آزاد محافظت می کند.

5) از بدن در مساوی بیماری های قلبی محافظت می کند.

6) بازي کردن نقش موثر در کنترل فشار خون.

7) کاهش کلسترول بد (LDL).

8) مفاصل را برای پیشگیری از آرتروز تقویت می کند.

9) به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …