طرز تهیه شیرینی نخودچی عید

شیرینی نخودی,طرز تهیه شیرینی نخودی طرز تهیه شیرینی نخودچی
شیرینی نخودی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی می باشد که منشا آن شهر قزوین می باشد. این شیرینی به دو صورت با فر و بدون فر درست می شود در این مطلب طرز تهیه شیرینی نخودی پخته را ارائه می دهیم مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی : آرد نخودچی مرغوب 250 گرم روغن جامد 125 گرم 125 گرم پودر قند یا شکر هل داغ رنده شده نصف قاشق چایخوری زعفران رنده شده نصف قاشق غذاخوری پودر پسته و بادام یا خلال برای تزیین به میزان لازم طرز تهیه شیرینی نخودچی: برای تهیه شیرینی نخودی برای عید ابتدا روغن جامد بریزید. ، پودر قند و هل را در مخلوط کن. سپس آرد نخودچی و زعفران را افزایش کنید و بگذارید خوب با هم مخلوط شوند، می توانید مواد را مخلوط کرده و سپس با چرخ گوشت چرخ کنید، در کاسه پفک نخودچی را با کیسه ای بپوشانید و بگذارید 1 الی 2 ساعت بماند.سپس فر را روشن کنید و با دمای 150 درجه قرار دهید تا گرم شودپس از آن خمیر را صاف کرده و سپس شکل دهید. (خمیر کوکی باید به اندازه قالب هایی که انتخاب کردید کلفت باشد) و داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و شیرینی های قالب زده را روی آن قرار دهید. (اگر قالب ندارید می توانید گلوله های کوچک درست کنید و روی آن مهر بزنید.) خلال های بادام یا پسته پودر شده را روی آن بگذارید و در فر قرار دهید و حدود 15 تا 20 لحظه در فر قرار دهید. شیرینی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی کوکی های نخود را شکل دهید، مطمئن شوید که نسوزند. چون دمای فرها گوناگون می باشد، شیرینی های موجود در فرها باید دوران کمتری بپزند. بعد از پخت اجازه دهید سرد شوند و سپس در کاسه سرو بچینید، اگر داغ شدند از هم سوا می شوند. تهیه شیرینی نخودچی,شیرینی نخود چی طرز پخت کلوچه نخودچی

برای طرز تهیه کلوچه نخودی: برای تهیه خمیر کوکی نخودی پودر شده می توانید حداکثر 30 تا 40 گرم روغن جامد افزایش کنید، البته این شیرینی بدون روغن خوشمزه تر و با کیفیت تر خواهد بود. .باید در نظر داشته باشید که برای دستور پخت کلوچه نخودی هرگز به جای روغن از کره استفاده نکنید زیرا شیرینی را سفت می کند. برای تزیین کلوچه نخودی می توانید با دانه های سیاه یا کنجد و هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید • آرد برنج به ترد شدن کلوچه های شما کمک می کند. به همین دلیل می توانید صد گرم آرد نخودچی را کم کرده و آرد برنج را جانشین آن کنید. • می توانید این شیرینی را با زعفران یا پودر پسته یا بادام، سیاه دانه، کنجد و … درست کنید. تزئین کنید. چون خمیر این خمیر سفت نیست معمولا شکل دادن به آن کمی سخت می باشد بنابراین بسته به نوع آرد باید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک نارنگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …