طرز تهیه کیک مدوویک روسی


کیک مدوویک پرتقالی, کیک عسلی, کیک روسی عسلی طرز تهیه کیک مدویک
تورته مدویک که در ایران به کیک مدویک معروف میباشد یکی از کیک های خوشمزه و سنتی روسی میباشد که قطعا قطعا امتحان کنید. اگر می خواهید کیک جدیدی با طعمی گوناگون امتحان کنید کیک مدویک بهترین انتخاب برای شماست کیک مدویک چیست؟ طعم عسلی دارد و به همین دلیل به کیک عسلی روسی نیز معروف میباشد. یکی از معروف ترین کیک های آذربایجان میباشد که از نظر آشکار و طعم گوناگون میباشد. کیک مدویک بافت نرم و دلپذیری دارد و به محض قرار دادن آن در دهان آب می شود. اگر به دنبال طعم جدیدی هستید، این کیک را امتحان کنید. دستور کیک مدویک حاوی دو مرحله میباشد، یکی تهیه لایه نازک کیک بیسکویتی و دیگری تهیه خامه بین لایه های بیسکویت. دستور پخت کیک مدویک مائولا حاوی 8 تا 10 لایه بیسکویت نازک میباشد که بین لایه ها با خامه، شیر عسل، کاستارد یا باترکرم پر شده میباشد.وقتی لایه های بیسکویت پر از خامه شد، یک شب در یخچال استراحت می کنند و نم خامه را گرفته و نرم و پف می کنند.کیک روسی مدرن, مدوویک تورت, دستور تهیه کیک مدوویک طرز تهیه کیک عسلی مدویک
کیک عسلی مدویک، مواد لازم برای کیک مدویک، آرد، دو رقم تخم مرغ (دمای اتاق)، سه چهارم فنجان شکر (150 گرم)، 70 گرم کره (دمای اتاق)، عسل، یک قاشق غذاخوری شیرین توضیح یک قاشق آرد 550 گرم خامه خامه ترش 500 گرم خامه قنادی 240 گرم پودر قند 1/2 پیمانه وانیل 4 قاشق چایخوری کیک مدوویک پرتقالی, کیک عسلی, کیک روسی عسلی طرز تهیه کیک مدویک
  کیک همه مواد برای خمیر کیک را از یخچال بیرون می گذاریم تا به حرارت برسد. آرد را دوبار الک کنید. تخم مرغ، شکر، کره و عسل را در ظرفی با هم مخلوط کرده و روی بخار پز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود. تابه را از روی حرارت بردارید، سس شیرین را افزایش کنید و مخلوط کنید. آرد را کم کم افزایش کنید تا خمیر یکدست شود و با دست ورز دهید. آرد را افزایش کنید تا خمیر نرم شود اما نچسبد. خمیر را به 8 بخت مساوی تقسیم کرده و گرد کنید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد یا 5 درجه گرم کنید. کف فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را یکی یکی به کلفتی 3-2 میلیمتر پهن کنید و با حلقه 18 سانتیمتری قالب بزنید یا با کاغذ روغنی دایره ای طرح بزنید و دور تا دور خمیر را با چاقو ببرید. .خمیر را صاف کرده و با سرکه به بشقاب منتقل کنید و با چنگال کل خمیر را سوراخ کنید تا در حین پختن پف کند یا حباب نزند. خمیر را به مدت 5-6 لحظه در فر قرار دهید تا خمیر کاملا طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خمیر به مدت 5 لحظه استراحت کند سپس خمیر را در یخچال بگذارید. مراحل بالا را برای 7 خمیر بقیه دوباره‌کاری کنید و 8 رقم بیسکویت اسفنجی آماده کنید و خمیر اضافی را در سینی بچینید و 5 لحظه بپزید تا بعدا از پودر برای تزئین کیک روسی استفاده کنید.  طرز تهیه کیک هانی مدویک طرز تهیه خامه کیک هانی مدویک برای تهیه کرم کیک هانی مدویک پودر قند را روی الک ریز پخش کنید و خامه ترش و وانیل را با هم مخلوط کنید تا پخته شود. خامه قنادی را 45 لحظه قبل از یخچال خارج کنید تا نیمه یخ زده و مشابه بستنی نرم شود و با سرعت کم به مدت 2 لحظه مخلوط کنید تا باز شود سپس در مدت 8-3 با دور سریع هم بزنید. لحظه تا آشکار شدن خامه شکل گرفته به شکل اوج در می آید و اگر آن را از قاشق بردارید و قاشق را زیر و رو کنید خامه از قاشق نمی افتد.یک لایه بیسکویت را در بشقاب دلخواه خود قرار دهید و روی آن یک چهارم فنجان خامه بمالیدهمه لایه ها را به همین ترتیب بچینید و در انتها دور کیک را با خامه بپوشانید.خمیر پخته شده را با 30-50 گرم نارگیل در غذاساز بپوشانید و پایان بخت را با مدویک روسی بپوشانید. کیک با این پودر کیک مدویک روسی باید یک شب و دست‌کم 8 ساعت در یخچال بماند تا کرم بتواند بیسکویت ها را سفت کند و نرم شود. این کیک را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. کیک شکلاتی مدویک مواد لازم برای آرد کیک شکلاتی مدویک آرد 4 پیمانه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری کره 100 گرم عسل 3 قاشق غذاخوری جوش شیرین 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 4 تکه شکر 1 لیوان خامه مواد 1 لیوان پودر کاکائو 1 لیوان پودر شکر سفید قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری ذرت 2 و 1/2 لیوان شیر کیک روسی مدرن, مدوویک تورت, دستور تهیه کیک مدوویک طرز تهیه کیک مدویک

شکلات و پودر کاکائو را بشویید. 100 گرم کره را با عسل و نوشابه در تابه ای بریزید و روی حرارت غیر مستقیم هم بزنید تا آب شود و از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کنید تا یکدست شود و کره را در حین هم زدن کم کنید و کمی افزایش کنید.آرد را در مرحله 3 به مواد افزایش کنید و با قاشق مخلوط کنیدخمیر آخرش چسبناکه آرد را روی میز کار بریزید و خمیر را داخل ماسوره بریزید و به 12-14 بخت مساوی تقسیم کنید و سپس گرد کنید. خمیر را طبق دستور قبلی آماده کنید و به مدت 3-4 لحظه در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده قرار دهید. بعد از سرد شدن نان های آماده شده را داخل سلفون بپیچید و کنار بگذارید. برای تهیه کیک شکلاتی میانه، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس تخم مرغ ها را به مواد افزایش کنید و مدام با حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. ۱ قاشق چایخوری وانیل را با خامه مخلوط کرده و از روی حرارت بردارید. روی خامه سلفون بگذارید تا لایه لایه نشود و بگذارید خنک شود. در ظرفی 300 گرم کره نرم شده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کرم رنگ شود و خامه کاملا خنک شده را در حین هم زدن به کره افزایش کنید. وسط بشقاب یک نان گذاشته و با خامه پر می کنیم و همه لایه ها را به همین ترتیب می چینیم.سطح کیک را کاملا با خامه بپوشانید و روی نان اضافی که آماده کردید پودر کنید و روی کیک را با آنها بپوشانید و در صورت نیاز با کمی فشار دست خامه را بزنید و در یخچال بگذارید تا کرم رنگ شود.برای کیک شکلاتی مدویک 3 قاشق غذاخوری شکر را با 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 6 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا شکر حل شود سپس 1 قاشق غذاخوری کره و شکلات افزایش کنید 50 گرم و هم بزنید تا شکلات شود. این گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید و خامه را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه روی کیک را بپوشاند و روی آن را با شکلات و میوه و خامه تزئین کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک مکزیکی با 2 روش





مطلب پیشنهادی



فاج شکلاتی طرز تهیه فاج شکلاتی فرانسوی در منزل آسان و سریع فاج شکلاتی، یک …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …