طرز تهیه کیک کرم کارامل

کیک خامه ای کاراملی یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک است که بینهایت پرطرفدار است. این کیک فوق العاده آسان و خوشمزه است و هرکسی این کیک را از دست بدهد طعم عالی آن را از دست می دهد! کیک خامه ای کاراملی نحوه درست کردن کیک کرم کارامل, مواد لازم برای کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین کیک ها می باشد که برای پایه کیک کاراملی می توانید از کیک وانیلی یا کیک شکلاتی استفاده کنید. البته اگر شما هم مثل من دلداده کیک های شکلاتی هستید پیشنهاد می کنیم پایه کیک شکلاتی را انتخاب کنید تا تفاوت رنگ خامه و کیک محسوس باشد و کیک زیباتری داشته باشید. : کیک شکلاتی به قطر 33 سانتی متر یک تکه خامه قنادی 450 گاناش آماده 200 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری آب 6 قاشق غذاخوری کارامل آماده 250 گرم بادام زمینی بوداده (خرد شده) 200 گرم * قهوه رقیق شده 125 میلی لیتر قهوه 1 قاشق غذاخوری 5 قاشق غذاخوری. قهوه، یک قاشق غذاخوری شکر، 120 میلی لیتر آب) طرز تهیه تارت کرم کاراملی: لبه تارت را سوا کنید و بگذارید بماند تا سطح تارت کاملا صاف شود. کیک را به دو برش مساوی برش دهید. قرار دادن یک لایه در کف قالب یا لبه کمربندسطح را با قهوه رقیق مرطوب کنیددر ظرفی آب را بریزید و ژلاتین بپاشید و بگذارید بماند تا پف کند سپس آن را بخارپز یا مایکروویو کنید تا رقیق و روشن شود، خامه شیرینی را داخل کاسه همزن بریزید و به آرامی هم بزنید تا افزایش شود. گاناش به تدریج تمرکزفکر کنید که در این مرحله مواد سفت یا سنگین نباشند. برای بدست آوردن حجم کمی کافی است. ژلاتین آماده شده را افزایش کرده و پس از مخلوط شدن، نیمی از کارامل آماده شده را از دستگاه خارج کنید. آن را روی سطح مرطوب کیک بمالید. روی آن بادام زمینی خرد شده بپاشید و نیمی از مواد خامه را روی آن بریزید. لایه بعدی کیک را روی خامه قرار دهید و به مدت 15 لحظه در یخچال قرار دهید. سپس سطح یخچال را بردارید. با قهوه رقیق شده مرطوب کنید. باقی مانده کارامل را روی کیک بمالید. مانده بادام زمینی را روی کارامل پخش کنید. بقیه خامه را روی سطح کارامل بریزید و صاف کنید. کاسه را دست‌کم به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه قالب بگیرد و آماده شود سپس آن را از حلقه یا قالب بردارید و به سلیقه خود تزئین کنید.طرز تهیه کارامل: 400 گرم شیر را با عسل با 60 گرم کره و 2 قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود و مواد بجوشد.در پایان مراحل قطعا مواد را مرتب هم بزنید. 15 لحظه بجوشانید تا رنگ آن دگرگونی کند و از کاسه سوا شود. آب نبات آماده استفاده است. نکاتی برای تهیه کیک کرم کاراملی: در صورت متمایل‌شدن می توانید بادام زمینی را افزایش کنید. آن را با کارامل مخلوط کنید سپس روی کیک بمالید. تبدیل درجه سانتیگراد به فارنهایت ابتدا رقم سانتیگراد را در 1.8 ضرب کنید. عاقبت را به 32 افزایش کنید. رقم حاصل رقم فارنهایت است. 32 را کم می کنیم. رقم حاصل را بر 1.8 تقسیم می کنیم. رقم بدست آمده بر حسب درجه سانتیگراد است.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …