مواد لازم: طرز تهیه دسر: 60 لحظه پخت: 50 لحظه مواد لازم برای 5 نفر: کره 180 گرم تخم مرغ 4 شیر 100 میلی لیتر (1 فنجان) آلو 6 رقم هلو 1 شکر 180 گرم وانیل چند قطره (به میزان لازم 20 گرم به مقدار آرد) برای پخت و نصف قاشق مرباخوری شیرین شده نصف قاشق چای خوری طرز تهیه: از قبل همه مواد (کره، 180 گرم، 4 تخم مرغ، یک لیوان یا 100 میلی لیتر شیر) را از یخچال خارج کردیم تا به درستی برسند. درجه حرارت. کره را با شکر قهوه ای خوب بپوشانید تا کاراملی شود (نیازی به پاشیدن آرد نیست) سپس شش رقم آلو را از وسط نصف کرده و در کف تابه روی شکر قرار دهید و سه رقم آلو و یک رقم هلو را برای داخل آن ریز خرد کنید. از کیک و بعد.اکنون 180 گرم شکر را با 180 گرم کره خوب مخلوط کنید تا مواد خامه ای شوند، 4 تخم مرغ را یکی یکی افزایش کنید و خوب مخلوط کنید، سپس چند قطره شکر وانیل یا وانیل را افزایش کنید و مخلوط کنید. کمی هل و پودر دارچین به خمیر کیک.اینجا فر رو روشن کردم که گرم باشه و زیاد داغ نشه با دمای 180 درجه الان آرد (220 گرم تا 240 گرم) یک و نیم قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری جوش رو الک میکنم. سه بار شیرین شده و کم کم با شیر به مواد افزایش کنید و با همزن دستی مخلوط کنیددر آخر آلو و هلو خرد شده و کمی پودر بادام افزایش کردم و داخل قالب کوچیک ریختم بافت کیک خیلی صاف و جالب بود بستگی به سایز قالبتون داره بعد از آلو و هلو کیک پخته و خنک شد برمی گردانیم و سرو می کنیم. .
منبع: خوی وب
متن طرز كيک آلو و هلو وارونه اولین بار در هفت نامه خوی. پدیدار شد.