طرز تهیه مربا توت سفید

درست کردن مربا توت سفید, طرز تهیه مربا توت سفید طرز تهیه مربای توت سفید

مربای توت یکی از مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در جهان است که مشابه سایر مرباها به عنوان صبحانه یا شام سرو می شود. مربای توت انواع مختلفی دارد که حاوی مربای توت سفید، مربای توت فرنگی، مربای توت سیاه، مربای شاه توت و مربای شاه توت می شود. در این مطلب طرز تهیه مربای میوه سفید را با بیتوته یاد می گیرید مواد لازم برای تهیه مربای سفید: ۱ کیلو میوه سفید، وانیل (هل)، نصف قاشق چایخوری پسته برای تزیین، سه لیوان شکر (یک دسته)، یک لیوان آب، 3 قاشق غذاخوری آبلیمو. طرز تهیه مربای توت سفید: مربای توت را باید با توت های درشت و تقریبا سبز درست کرد تا توت ها داخل مربا له نشوند، بنابراین هنگام تهیه مربای توت سفید، رسیده ها را سوا کرده و بنوشید و بقیه را استفاده کنید. برای مربا، توت ها را پاکیزه کنید و خوب بشویید و آبکش کنید و بعد مثل توت فرنگی روی آنها شکر بپاشید. و بگذارید یک شب در یخچال بماند و آب آن برگردد.قبل از پخت توت ها را با جنبش دادن کاسه برگردانید تا شکر به همه حبه ها برسد، روز بعد یک لیوان آب در کاسه حاوی توت بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا زودتر بجوشد.در حین پخت، کف توت ها را بردارید، در این روزگار هل را افزایش کنید و اجازه دهید حبه ها کاملا بپزند و حدود 20 لحظه بماند، یک روز در همان کاسه بگذارید، سپس در ظرفی که می خواهید بریزید. برای اینکه مربا را ذخیره کنید و در یخچال بگذارید یا می توانید مدت زیادی در فریزر نگه دارید.اگر از وانیل برای طعم دادن به مربا استفاده می کنید بعد از خاموش کردن شعله وانیل را افزایش کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی مارچوبه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …