طرز پخت مربا موز

طرز تهیه ی مربا موز, درست کردن مربا موز طرز تهیه مربای موز
مربای موز در پایان فصول سال قابل تهیه میباشد. مربای موز ماندگاری کمتری نسبت به سایر مرباها دارد. و باید قبل از آن مصرف شود. پس به مقدار کم تهیه کنید.موز دارای مواد معدنی زیادی میباشد که طرفداران زیادی دارد. مربای موز یکی از مرباهای خوش طعمی میباشد که می توانید آن را به عنوان دسر سرو کنید. استفاده از موز در صبحانه کودکان ممکن میباشد مناسب باشد، مخصوصا برای کودکانی که تمایلی به خوردن موز ندارند مربای موز: مواد لازم برای تهیه مربای موز: 500 کیلوگرم موز، 1 رقم لیمو، 350 گرم شکر، 1.5 لیتر زعفران صاف شده در صورت متمایل‌شدن. 1 قاشق غذاخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری گلاب، 1 قاشق غذاخوری پسته، بادام و گردو خرد شده در صورت متمایل‌شدن طرز تهیه مربای موز: شکر را با آب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود. در همین حین، موز را حلقه حلقه کنید، تمرکزفکر کنید که حلقه های موز خیلی نازک یا کلفت نباشد، آب لیموترش ها را بگیرید و صاف کنید، سپس روی موزهای ورقه شده بریزید. سعی کنید پایان اقبال های موز را با آب لیمو بپوشانید.آب لیمو برای پیشگیری از قهوه ای شدن موز میباشد.بعد از غلیظ شدن شربت، چنار را افزایش کنید و بگذارید حدود 2-3 لحظه بجوشد، اگر چنار نرمتر و رسیده بود، کمتر بجوشانید. یعنی به محض جوش‌آمدن شعله را خاموش کنید. اما اگر چنار سفت بود، می توانید آنها را به مدت 5 لحظه بجوشانید. موز را نباید له کرد. در انتها زعفران جوشانده و گلاب را افزایش کرده و با احتیاط هم بزنید و حرارت را خاموش کنید. وقتی مربا خنک شد خلال پسته، بادام و گردو را افزایش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود. سپس آن را در کاسه نظافت قرار دهید و چند روز در یخچال نگهداری کنید، ماندگاری مربای موز مشابه مرباهای دیگر نیست و باید زودتر مصرف شود. مربا موز,پخت مربا موز طرز تهیه مربای موز

برای تهیه مربای موز: موزهایتان را با چاقوی پلاستیکی و غیرفلزی برش دهید تا زود سیاه نشوند، استفاده از زعفران برای رنگ مربای موز خوب میباشد اما طعم آن را از بین می برد. بهتر میباشد از آن استفاده نکنید، در صورت متمایل‌شدن می توانید چوب دارچین را افزایش کنید یا گلاب و هل را بردارید یا هر 3 عنصر را با هم افزایش کنید، بستگی به ذائقه شما دارد.مربا را مشابه سوپ هم نزنید، زیرا موز له می شود و مربا زشت به نظر می رسد.زیاد هم زدن لازم نیست چون باید خیلی زود آتش خاموش شود. سرعت نکنید و اجازه دهید آب مربا قوام مناسبی پیدا کند. استفاده از کمی پودر ژلاتین داخل شهد مربا پس از غلیظ شدن می تواند از چسبیدن موز به هم پیشگیری کند. سیاه شدن موز باید در شربت باشد تا سیاه نشود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ژله ی بریلو، روکش ژله ای کیک و شیرینی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …