برای تهیه آب سیب باید آب سیب را بجوشانید تا کاملا غلیظ شود، آب سیب یک ماده غذایی زیاد مقوی و پرکالری می باشد و برای درمان کم خونی مفید می باشد، آب سیب چیست؟ آب سیب از جوشاندن تهیه می شود و غلظتی مساوی با آب انگور دارد. بهترین راه برای استفاده از آب سیب استفاده از آن به عنوان شربت با آب گرم می باشد. آب سیب برای افرادی که از کم خونی و بیحالی عمومی بدن و مشکلات تنفسی رنج می برند مفید می باشد. آب سیب انرژی زا، مفرح و نشاط آور می باشد و به تقویت قلب و اعصاب کمک می کند و مشابه چهار آب میوه برای درمان کم خونی استفاده می شود. . می توانید آب سیب را به میزان ۱ قاشق چایخوری یا ۱ قاشق چایخوری بعد از هر وعده غذایی میل کنید و یا آن را با آب مخلوط کرده و به صورت شربت در طول روز بنوشید. استفاده متعادل از آب سیب در زمانه حاملگی هم برای مادر و هم برای جنین مفید می باشد. اگر می خواهید خواص آب سیب را بدانید و طرز تهیه آب سیب خانگی را یاد بگیرید، با ماه همراه باشید.محدودیت در مصرف آب سیب آب سیب یکی از غذاهای پرکالری می باشد به این معنی که در حجم زیاد کم کالری زیادی دارد و مصرف مداوم آن سبب افزایش وزن می شود.مصرف آب سیب برای افراد دارای افزایش وزن یا افراد گرفتار به دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و تری گلیسیرید بالا توصیه نمی شود. این افراد بهتر می باشد از مصرف آب میوه پرهیز کنند یا در استفاده از این ماده غذایی زیاد احتیاط کنند. خواص آب سیب
خواص آب سیب
آب سیب یک ماده مغذی، پرکالری و انرژی زا می باشد که در صورت مصرف متعادل خواص بی نظیری برای بدن دارد. آب سیب به دلیل کالری بالا چاق کننده می باشد و مصرف آن برای افزایش وزن در افراد لاغر توصیه می شود. درمان کم خونی با آب سیب، اگر از کم خونی تنگدستی آهن رنج می برید، می توانید روزانه از این آب میوه استفاده کنید. آب سیب علاوه بر تولید خون سالم در بدن، خون را تصفیه می کند. آب سیب خانگی و تقویت اعصاب، مصرف آب سیب به دلیل داشتن خاصیت نشاط آور به کنترل خشم و ایجاد استراحت کمک می کند. مصرف آب شیر سیب استرس و بیقراری را کاهش می دهد و به خصوص در زمانه حاملگی سبب استراحت می شود. از دیگر خواص آب سیب آب سیب سرشار از ریبوفلاوین، ویتامین C و ویتامین A، آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم می باشد.- تقویت دستگاه گوارش و پاکسازی معده – تقویت قلب – تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر – تقویت کبد – پیشگیری از نزول مواد اضافی به معده – حفظ سلامت دندان ها – سلامت شادابی و شادابی پوست – کاهش خشکی و ترک خوردگی پوست و رنگ پریدگی – مقوی برای بهبودی سریعتر در زمانه نقاهت و بیماری – کاهش علائم آسم و تنگی نفس به خصوص تنگی نفس ناشی از مواد شیمیایی طرز تهیه آب سیب خانگی
برای تهیه آب سیب، هر چه آب سیب شیرین تر باشد. سیب، بهتر استالبته از هر سیبی که در یخچال مانده و احتمال ویرانشدن آن وجود دارد می توانید برای تهیه آب سیب استفاده کنید، سیب ها را بدون پوست برش دهید. هسته ها و دانه های سیب را دور بریزید. سیب های ورقه شده را در قابلمه ای روی اجاق بگذارید و تا نیمه قابلمه را با آب پر کنید و بگذارید حدود 40 لحظه روی حرارت ملایم بجوشد تا سیب ها کاملا نرم شوند. هر از گاهی می توانید سیب ها را کمی برگردانید. قابلمه سیب ها را از روی حرارت بردارید و با احتیاط روی یک پارچه نخی به همراه آب قرار دهید و صاف کنید تا آب آن کاملا گرفته شود. آب سیب را برگردانده و بجوشانید تا قهوه ای تیره شده و کاملا غلیظ شود. طرز تهیه آب سیب خانگی
روش دوم تهیه آب سیب خانگی سیب ها را در آبمیوه گیری بریزید و آب آن را بگیرید. آب سیب و کف آن را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. قبل از اینکه آب سیب بجوشد احتمال ریختن آن وجود دارد پس لطفا آن را جنبش ندهید و مراقب باشید که آب سیب نریزد.اجازه دهید آب سیب آنقدر بجوشد تا غلیظ شود تا دوباره کف کند و حباب بزند.در این مرحله می توانید شعله را خاموش کنید. آب سیب پس از سرد شدن غلیظ تر می شود، آب آن نم زیاد کمی دارد و قند زیادی دارد، بنابراین میکروارگانیسم ها نمی توانند در آن افزایش شوند و نیازی به نگهداری در یخچال نیست. می توانید آب سیب خانگی را در یک کاسه شیشه ای در بسته در گوشه آشپزخانه نگهداری کنید. البته نگهداری آب میوه در یخچال می تواند ماندگاری آن را افزایش دهد. .