طرز تهیه ادویه ترشی

ادویه ترشی طرز تهیه ادویه ترشی, ادویه ترشی چیست, ادویه ترشی در این مطلب شما را با مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی و نکاتی در مورد طرز تهیه ادویه ترشی آشنا می کنیم.
قاشق چای خوری جوجوبا هندی 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری رازیانه 1 قاشق چای خوری (پودر) سبزی 2 قاشق چای خوری (به اندازه مرزه، ترخون، گشنیز و نعناع خشک) طرز تهیه ادویه ترشی   می توانید کمی نمک افزایش کنید. ادویه ترشی در صورت متمایل‌شدن 1- برای تهیه ادویه ترشی ابتدا پایان ادویه های ذکر شده را جداگانه در آسیاب خرد کنید تا کاملا پودر شوند 2- مواد پودر شده را با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه بریزید و برشته کنید و بگذارید حدود 2 لحظه بماند. روی حرارت ملایم تا زمانی که بوی معطری پیدا کنند. بگذارید کمی شل شود. 3- ادویه ترشی آماده شده را در کاسه دردار در جای تاریک و خشک قرار دهید. نکاتی برای تهیه ادویه ترشی ● در صورت متمایل‌شدن می توانید کمی نمک به ادویه ترشی افزایش کنید. ● می توانید کمی ادویه گرم ماسالا نیز افزایش کنید. به ادویه ترشی افزایش کنید.● از این ادویه ترشی می توانید برای انواع ترشی و نمک استفاده کنیداستفاده از گلپر در آشپزخانه: ترکیبات ادویه ترشی, مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی,گلپر گلپر یکی از مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی است، استفاده از گلپر در ترشی ادویه دارای خواص بسیاری است، در واقع ترشی تهیه شده با برگ و ساقه از نوع معطر است. این گیاه خلاف عفونی کننده معده است و برای درمان بی اشتهایی استفاده می شود و برای خارج کردن مخلوط غلیظ از معده استفاده می شود. علاوه بر این گلپر سبب نرم شدن غذا و رفع بوی بد دهان، تقویت معده و رفع بلغم می شود. اشتها را تحریک می کند و دستگاه گوارش را تقویت می کند. گلپر یک داروی خلاف نفخ است و تورم و ناراحتی دستگاه گوارش را از بین می برد. این گیاه عفونت‌زدایی کننده و پادزهر سموم است. همچنین خلاف تشنج، خلاف کرم و خلاف حشرات است. نکته: مقدار مجاز پودر دانه گلپر چهار گرم می باشد. مصرف مقدار زیادی گلپر می تواند سبب سقط جنین شود. بنابراین مصرف زیاد آن برای زنان باردار ممنوع است و در تهیه ادویه ترشی نباید زیاده روی کرد. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …