مواد مورد نیاز: سرکه، یک پیمانه نمک، یک پیمانه زردچوبه، یک پیمانه نمک طرز تهیه: گیاه خرنوب و شبیه کنگر می باشد. فرقش اینه که برگ های تیز کنگر رو نداره. من نام علمی این گیاه را نمی دانم. در منطقه غرب کشور به آن زو می گویند. ابتدا سر و ته زو را با چاقو ببرید. آن را بشویید و در چند دسته با نخ ببندید و در آب یا سرکه بجوشانید. هنگام جوشآمدن بوی مطبوعی ندارد. بهتر می باشد این کار را در خارج از آشپزخانه انجام دهید. . (البته بعد از جوش آمدن بوی نامطبوع آن از بین می رود) وقتی پخته شد در آبکش می ریزند و تارها را باز می کنند و بعد از پایان شدن آب آن را با نمک و زردچوبه در سرکه می ریزند.این گیاه یکی می باشد. از دارو گیاهان، و اسیدیته آن خوشمزه می باشد. .
طرز تهیه ترشي زو
این ترشی یکی از ترشی های مخصوص شهر کرمانشاه می باشد