طرز تهیه لوبیا سبز ترشی
مواد لازم برای ترشی لوبیا سبز: لوبیا سبز 450 گرم نمک 1 قاشق غذاخوری + 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حلقه حلقه شده 3 حبه دانه فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده 1/4 قاشق چایخوری و 1 فنجان سفیده تخم مرغ خرد شده یک نیم لیوان آب 1 لیوان و نیم شکر 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه لوبیا سبز ترشی: 3 لیتر آب را با 1 قاشق غذاخوری نمک بجوشانید. لوبیا سبزی را که برش داده اید به اندازه یک شیشه ترشی افزایش کنید و ۱ لحظه بجوشانید تا کمی نرم شود، آبکشی کنید و بلافاصله در کاسه آب یخ بریزید و بگذارید خنک شود سپس آبکشی کنید و بگذارید خشک شود. سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز مورد نظر خود را سپس لوبیا سبز را به صورت عمودی در شیشه قرار دهید تا حدود 1 سانتی متر از لبه شیشه دوری داشته باشند. می توانید باقالی های سرد را بکوبید تا اندازه آن ها باشد و در شیشه را پر کنید و کنار بگذارید، حبوبات را در پارچه ای بپیچید و انتهای پارچه را استوار ببندید و در قابلمه کوچکی قرار دهید.آب، سرکه، شکر و 5 قاشق غذاخوری نمک را به قابلمه افزایش کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد و شوید را به مدت 10 لحظه در این مخلوط بجوشانید سپس شوید را از آب و سرکه خارج کرده و به جوشآمدن ادامه دهید.سرکه داغ را روی حبوبات بریزید تا روی آن ها ببندند و بدون اینکه در شیشه را ببندید نگهداری کنید تا به دمای محیط برسد. سپس در آن را ببندید و به مدت 7 روز در یخچال نگهداری کنید تا آماده مصرف شود. پس از باز کردن در شیشه، ترشی یک ماه یا کمی بیشتر ماندگاری دارد. مواد لازم برای لوبیا سبز ترشی: لوبیا سبز خرد شده، یک کیلو هویج ریز خرد شده، 2 رقم فلفل دلمه ای رنگی بزرگ، 1 رقم سیر، 20 حبه از هر کدام = 50 رقم سبزیجات معطر خرد شده (ریحان و نعناع) 100 گرم گل کلم ریز خرد شده 200 تا 250 گرم نمک 2 قاشق چایخوری ادویه ترشی (تخم گشنیز، زیره و تخمه آفتابگردان) آسیاب شده 2 قاشق چایخوری سرکه فلفل سریع 4 رقم انگور سفید به میزان لازم لوبیا سبز ترشی شده: قابلمه را پر از آب کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد، یک قاشق غذاخوری نمک به آب افزایش کنید، لوبیاهای شسته و خرد شده را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 5 لحظه بپزید، سپس آبکش کنید و سریع آبکش کنید. آن را در آب سرد قرار دهید، سپس آن را دوباره آبکش کنید و روی آن قرار دهید، یک پارچه پاکیزه پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود، هویج، فلفل دلمه ای و گل کلم را خرد کرده و روی آن پهن کنید. پارچه تمیزسبزی های معطر را پاکیزه کرده، بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن مشابه بقیه سبزی ها خارج شود، این نکته برای تهیه همه ترشی ها و پیشگیری از کپک زدن ترشی ها مهم می باشد.حبه های سیر را با غذاساز یا هر وسیله ای که دارید کاملا له کنید، پایان سبزیجات، نمک و ادویه ترشی و سرکه را در ظرفی با هم مخلوط کنید، سرکه را باید به اندازه ای افزایش کنید که روی سبزیجات را بپوشاند، تنها فلفل را درست افزایش کنید. . کاسه شیشه ای ترشی را بشویید و خشک کنید. ترشی را در ظرفی بریزید و در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. بعد از 15 روز ترشی آماده استفاده می باشد، می توانید آن را با غذا میل کنید. طرز تهیه لوبیا سبز مخلوط ترشی.