دو روش طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

درست کردن ترشی لوبیا سبز,ترشی لوبیاسبز مخلوط طرز تهیه لوبیا سبز ترشی
مواد لازم برای ترشی لوبیا سبز: لوبیا سبز 450 گرم نمک 1 قاشق غذاخوری + 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حلقه حلقه شده 3 حبه دانه فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده 1/4 قاشق چایخوری و 1 فنجان سفیده تخم مرغ خرد شده یک نیم لیوان آب 1 لیوان و نیم شکر 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه لوبیا سبز ترشی: 3 لیتر آب را با 1 قاشق غذاخوری نمک بجوشانید. لوبیا سبزی را که برش داده اید به اندازه یک شیشه ترشی افزایش کنید و ۱ لحظه بجوشانید تا کمی نرم شود، آبکشی کنید و بلافاصله در کاسه آب یخ بریزید و بگذارید خنک شود سپس آبکشی کنید و بگذارید خشک شود. سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز مورد نظر خود را سپس لوبیا سبز را به صورت عمودی در شیشه قرار دهید تا حدود 1 سانتی متر از لبه شیشه دوری داشته باشند. می توانید باقالی های سرد را بکوبید تا اندازه آن ها باشد و در شیشه را پر کنید و کنار بگذارید، حبوبات را در پارچه ای بپیچید و انتهای پارچه را استوار ببندید و در قابلمه کوچکی قرار دهید.آب، سرکه، شکر و 5 قاشق غذاخوری نمک را به قابلمه افزایش کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد و شوید را به مدت 10 لحظه در این مخلوط بجوشانید سپس شوید را از آب و سرکه خارج کرده و به جوش‌آمدن ادامه دهید.سرکه داغ را روی حبوبات بریزید تا روی آن ها ببندند و بدون اینکه در شیشه را ببندید نگهداری کنید تا به دمای محیط برسد. سپس در آن را ببندید و به مدت 7 روز در یخچال نگهداری کنید تا آماده مصرف شود. پس از باز کردن در شیشه، ترشی یک ماه یا کمی بیشتر ماندگاری دارد. مواد لازم برای لوبیا سبز ترشی: لوبیا سبز خرد شده، یک کیلو هویج ریز خرد شده، 2 رقم فلفل دلمه ای رنگی بزرگ، 1 رقم سیر، 20 حبه از هر کدام = 50 رقم سبزیجات معطر خرد شده (ریحان و نعناع) 100 گرم گل کلم ریز خرد شده 200 تا 250 گرم نمک 2 قاشق چایخوری ادویه ترشی (تخم گشنیز، زیره و تخمه آفتابگردان) آسیاب شده 2 قاشق چایخوری سرکه فلفل سریع 4 رقم انگور سفید به میزان لازم لوبیا سبز ترشی شده: قابلمه را پر از آب کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد، یک قاشق غذاخوری نمک به آب افزایش کنید، لوبیاهای شسته و خرد شده را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 5 لحظه بپزید، سپس آبکش کنید و سریع آبکش کنید. آن را در آب سرد قرار دهید، سپس آن را دوباره آبکش کنید و روی آن قرار دهید، یک پارچه پاکیزه پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود، هویج، فلفل دلمه ای و گل کلم را خرد کرده و روی آن پهن کنید. پارچه تمیزسبزی های معطر را پاکیزه کرده، بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن مشابه بقیه سبزی ها خارج شود، این نکته برای تهیه همه ترشی ها و پیشگیری از کپک زدن ترشی ها مهم می باشد.حبه های سیر را با غذاساز یا هر وسیله ای که دارید کاملا له کنید، پایان سبزیجات، نمک و ادویه ترشی و سرکه را در ظرفی با هم مخلوط کنید، سرکه را باید به اندازه ای افزایش کنید که روی سبزیجات را بپوشاند، تنها فلفل را درست افزایش کنید. . کاسه شیشه ای ترشی را بشویید و خشک کنید. ترشی را در ظرفی بریزید و در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. بعد از 15 روز ترشی آماده استفاده می باشد، می توانید آن را با غذا میل کنید. ترشی لوبیا سبز,طرز تهیه ترشی لوبیا سبز طرز تهیه لوبیا سبز مخلوط ترشی.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …