طرز تهیه 2 نوع سیر ترشی

تهیه سیر ترشی,نحوه درست کردن سیر ترشی طرز تهیه سیر ترشی معروف و پرطرفدار
سیر ترشی یکی از انواع ترشی هاست که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه 2 نوع سیر ترشی را به شما آموزش می دهیم. سیر ترشی اول را در 6 ماهگی می توان خورد هر چه بیشتر نگهداری شود رسیده و بهتر و سیر ترشی دوم را 40 روزگی می توان خورد.مواد لازم برای ترشی سیر : سیر یک کیلو سرکه حدود یک لیتر نمک ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه ترشی سیر: بوته های سیر در فصل بهار تازه هستند و برای تهیه این ترشی مناسب هستند. چند لایه از پوست آن ها را بردارید تا توده ها روشن شوند اما بوته ها به شکل درستی باقی بمانند و از یکدیگر سوا نشوند. به جمله دیگر، گیاهان سیر باید تنها یک لایه پوست داشته باشند و ریشه آن ها برداشته شود. در فصول دیگر که سیر خشک موجود است، آن را یک روز خیس کنید. سپس ریشه ها و پوست های اضافی را بگیرید و در آبکش بگذارید تا خشک شود، اگر بوته ها ناهموار و فرورفته بودند، بهتر است بدون اینکه پوست کاملاً سوا شوند، آنها را آسیاب کنید تا ناهمواری ها و لبه ها رفع شود.سپس سیر را مرتب در شیشه بچینید و یک قاشق چایخوری نمک به آن افزایش کنید و سرکه را روی آن بریزید تا کاملاً ببندد.بعد از چند روز سیر سرکه را می خورد و خالی می ماند. دوباره سرکه را افزایش کنید تا کاسه پر شود، به مرور دوران رنگ سیر دگرگونی می کند و قهوه ای می شود و بعد از چند سال کاملا سیاه و شیرین می شود، اگر از سرکه طبیعی برای تهیه این ترشی استفاده کنید، اگر این کار را انجام دهید، می توانید سیر ترشی باکیفیت خواهد داشت. این ترشی لااقل بعد از 6 ماه قابل استفاده است. طرز تهیه سیر ترشی سریع 40 روزه تهیه سیر ترشی, نحوه درست کردن سیر ترشی طرز تهیه سیر ترشی سریع 40 روزه

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی سریع: سیر خام 3 کیلو سس سویا 6 قاشق غذاخوری سبزی 1 رقم رب انار 1 فنجان سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز تا حدی که سیر را بپوشاند طرز تهیه سیر ترشی سریع: در مرحله اول پوست بیرونی گیاه سیر را سوا کرده و خوب بشویید. سپس اجازه دهید سیر خوب خشک شود و آب نداشته باشد، سپس سیر را به مدت 10 تا 15 لحظه در مخلوطی از سرکه، رب انار، خربزه و سس سویا بجوشانید، اما تمرکزفکر کنید که سیر خیلی نرم نباشد. سپس شکیبایی کنید تا سیر خنک شود و سپس در کاسه بریزید و سرکه را روی آن بریزید، سرکه باید روی سیر را بپوشاند.سپس در کاسه را استوار ببندید و به مدت 40 روز در جای تاریک قرار دهید. بعد از 40 روز می توانید از آن استفاده کنید.نکاتی برای تهیه سیر ترشی سریع: یک ترفند خاص برای تهیه سیر ترشی استفاده از سرکه بالزامیک است که اگر سرکه قرمز، سس سویا و رب انار ندارید. همانطور که می دانید سیر ترشی هفت ساله بعد از هفت سال دگرگونی رنگ داده و سیاه می شود. رب انار به سیاه شدن آن کمک می کند. همچنین سیر ترشی در طول این هفت سال شیرین‌تر می‌شود. با افزودن 1 آب نبات می توانید این روند را تسریع کنید. حتی می توانید از شیره انگور یا خرما استفاده کنید. همچنین سیر ترشی را به مدت هفت سال نرم می کنند. استفاده از سس سویا سرعت این عمل را افزایش می دهد، بهتر است از سیر کامل برای تهیه سیر ترشی استفاده کنید، با افزودن این سه مورد بعد از 40 روز سیر ترشی خیلی خوشمزه ای به دست می آورید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشي ترخون

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …