طرز تهیه خرما پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی
طرز تهیه خرما پیله مرغ مجلسی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت دوغ دار اراک
برنج را چند ساعت در آب نمک خیس کنیدهسته خرما را بدون تغییر ظاهر خرما بردارید، سپس خرما را با کمی کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا پوست خرما سرخ و براق شود، سینه مرغ را به همان اندازه برش دهید و کمی روغن بریزید یا تابه را کره بزنید. و روی آتش می گذاریم تا داغ شود و سپس مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران تفت می دهیم تا سرخ شود و طعم خوبی پیدا کند. سپس در تابه را ببندید و شعله را کم کنید تا مغز به مدت 15-20 دقیقه بپزد. برای خرما پلو مجلسی هم می توانید از ران مرغ استفاده کنید، کل ران را بپزید یا تفت دهید و یا دو تکه برنج را بپزید و آبکش کنید. بهتر است برای ته دیگ از سیب زمینی استفاده کنید و سپس آن را آماده کنید. برنج را در ظرف دلخواهتان بریزید و روی آن را با مرغ، خرما، کشمش، خلال پسته، زرشک، خلال بادام و پیاز تند تزئین کنید. می توانید برنج را همراه با رشته تهیه کنید، یعنی رشته پلو درست کنید و روی آن را با خرما تزیین کنید.عدس و خرما پلو مواد لازم: عدس و خرمای عدس 4 تا 5 پیمانه، برنج: گوشت گوسفندی 4 تا 5 پیمانه، خرما خرد شده نیم کیلو، عدس 200 گرم، برنج با کشمش یک پیمانه، پیاز نصف پیمانه، 1 روغن متوسط به مقدار زعفران به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم زیره در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری از قبل با کمی آب نمک چند ساعت بماند.عدس را جداگانه با کمی آب و نمک بپزید. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید. پیاز را خرد کرده و جداگانه تفت می دهیم سپس به همراه عدس و زعفران تخمیر شده و کشمش به گوشت اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. برنج را بپزید و آبکش کنید. کف قابلمه را کف قابلمه مورد نظرتان قرار دهید و برنج و مواد را یکی یکی داخل قابلمه بریزید. خرماهای بدون هسته را روی برنج بگذارید و در قابلمه بگذارید تا با حرارت ملایم دم بکشد. .