طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی

طرز تهیه خيار شور, خيار شورهای یک روزه طرز تهیه خیار شور یک روزه در منزل

طرز تهیه خیار شور یک روزه در منزل: خیار شور یکی از آن خوراکی های وسوسه انگیزی میباشد که حتی اگر تنها در یخچال باشد و آن را ببینید، امکان ندارد یکی را گاز بگیرد و بخورد.این نوع خیار خوشمزه و در عین حال زیاد آسوده میباشد، یعنی نیازی به جوشاندن و خنک کردن آب نیست و حتی خیار و سبزی را بعد از آب‌کشیدن خشک نکنید، پس کافی میباشد چند لیوان که دارای درهای شیشه ای.فلزی.موادی که استفاده کردید مثل شیشه های ماکارونی،سس مایونز،ترشیجات و غیره را دور نریزید، ابتدا کمی سرکه سفید داخل شیشه و خیارهایی که شستید بریزید (اما نه (نیازی هم نیست) خشک شود)) در شیشه ای خیار و سبزی را به ترتیب کنار هم می چینند و در کنار خیارها برای هر لیوان دو دانه فلفل و سه حبه سیر و هر کدام دو یا سه شاخه سبزی، سوسیس و ترخون. داخل لیوان را پر کنید و سپس به ازای هر لیوان آب (مستقیم از شیر آب) یک قاشق غذاخوری نمک در یک کوزه بریزید و خوب هم بزنید و داخل لیوان ها را با آب نمک پر کنید و روی لیوان ها را بپوشانید و در ظرفی بریزید. قابلمه و داخل قابلمه آب بریزید تا آب دست‌کم دو تا را بپوشاند یک سوم ارتفاع لیوان ها را می گذاریم و بعد قابلمه را روی شعله گاز می گذاریم تا آب داخل قابلمه بجوشد.نکته مهم این میباشد که وقتی رنگ خیارها به رنگ خیارشورها تبدیل کرد، حرارت را خاموش می کنیم، اما در قابلمه را در همان آب جوش می گذاریم تا کاملا خنک شوند و سپس شیشه ها را در کاسه می گذاریم. در یخچال، کافی میباشد یک شب آنها را نگه دارید. و می توانید روز بعد غذا بخورید. به همین آسودگی و خوشمزه میباشد. تنها آن را در یخچال نگه دارید. علاوه بر این، می توان آن را بعد از حاضر شدن از لیوان خارج کرد و در ظروف پلاستیکی که کمترین فضای یخچال را اشغال می کند، زمانی که مهمان دارید و مثلاً می خواهید مقدار زیادی الویه درست کنید، بریزید. نیازی به خرید ترشی زیاد نیست، این روش به شما کمک می کند در هزینه خود صرفه جویی کنید و یک شبه ترشی های بدون مواد نگهدارنده زیادی داشته باشید که مطمئنا سالم هستند. . .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه های بای بدون فر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …